Bosquito a lansat un nou single emoţionant, „Puiule de om“

Formaţia Bosquito a lansat o nouă melodie, intitulată „Puiule de om“, care este o reîntoarcere la valorile esenţiale, amintind de zâmbetele de copil cu paradis în ele şi de liniştea şi

Formaţia Bosquito a lansat o nouă melodie, intitulată „Puiule de om“, care este o reîntoarcere la valorile esenţiale, amintind de zâmbetele de copil cu paradis în ele şi de liniştea şi sinceritatea din privirea celor mici, ce ne învaţă să nu ne pierdem spiritul şi chemarea spre iubire.

Chitara caldă, sonorităţile curate, versurile sensibile şi armoniile şi tonalităţişe vocale melodioase, toate acestea se împletesc perfect în ritmuri ce trec de la balada rock la... cântecul de leagăn.

„Mesajul piesei este reprezentat de pierderea inocenţei şi reîntoarcerea la ea.

Copiii sunt artişti ai iubirii, la vârsta lor nu au învăţat încă să le fie frică şi să strice totul. Dar nu aveţi grijă, societatea se va ocupa de inocularea lor cu reguli, cu temeri, cu clişee, cu presiune... Piesa este foarte personală pentru mine, textul are multe valenţe şi sunt convins că le veţi înţelege pe toate, odată ce ascultaţi cântecul“, a spus Radu Almăşan.

Trupa Bosquito pregăteşte şi un nou album, care se vrea a fi o colecţie rock în cel mai pur stil.

Până acum, pe YouTube se pot regăsi mai multe melodii care vor fi şi pe album, printre care „Când îngerii pleacă“, „Întuneric în culori“, „Omul perete“ sau „Frumoasa“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod