Evenimentele din acest weekend de iulie sunt pe cat de variate, pe atat de interesante. Ai spectacole de teatru, dans si doua zile de targ cu produse traditionale romanesti.
"E doar sfarsitul lumii", de Jean-Luc Lagarce
Cu: Cristian Balint, Mihai Smarandache, Rodica Mandache, Antoaneta Zaharia, Paula Niculita, Meda Victor, Bogdan Alexandru, Adrian Draganescu
Sambata, 4 iulie, ora 19.00
Teatrul Odeon Bucuresti
Spectacol cu supratitrare in franceza
Pret bilete: 21.20 lei, 12.72 lei (redus)
"Supersomething"
La Centrul National al Dansului din Bucuresti va avea loc sambata seara, incepand cu ora 21.00, spectacolul de dans "Supersomething". Conceptia si directia artistica: Cosmin Manolescu. Un spectacol dedicat memoriei Gabrielei Tudor.
Coregrafia si interpretarea: Ana-Catalina Gubandru, Madalina Dan, Paul Cimpoieru, Cosmin Manolescu
Conceptia si directia artistica: Cosmin Manolescu
Producator si consultant artistic: Gabriela Tudor
Univers sonor: Vlaicu Golcea
Producator: Fundatia Gabriela Tudor
Spectacol de dans "Supersomething"
Sambata, 4 iulie, ora 21.00
Centrul National al Dansului Bucuresti
Sala Ronda
Intrarea libera
"Mascariciul", de A.P. Cehov
Cu: Horatiu Malaele, Nicolae Urs
Regia: Horatiu Malaele
Dramatizarea si adaptarea scenica: Niculae Urs si Horatiu Malaele
Decorul: Nina Brumusila
Costumele: Adriana Popa
Muzica: George Marcu
Fotografii de Cosmin Ardeleanu
Spectacol de teatru "Mascariciul", de A.P. Cehov
Duminica, 5iulie, ora 19.00
Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu
Durata: 1h 30’
Pret: 26.50 lei, 13.25 lei
Sursa foto: bulandra.ro
Targul Taranului
O noua intalnire la Targul Taranului cu bunatati: urda de capra, vaca si oaie, cu paine de la Ghimes, din Harghita si cas de oaie, cas de vaca si cas afumat de la Bran, Zarnesti si Fundata. Produse din lapte de capra de la Crit si branzeturi de oaie de la Talmacel. Afumaturi din carne de porc si vita, carnati picanti de la Condriuc.
Duminica, 5 iulie
La Targul Taranului, ai intalnire cu d-na Stochita din Teleorman si prajiturile ei minunate, realizate in casa si domnul Lepadatu, un mester de vase taiate din lemn de salcie. El va spune povestea acestora si a mestesugului deosebit pastrat in familie, in Babeni de langa Ramnicu Valcea. Afli cum alegi lemnul bun de lemnul prost, pentru ca un vas bun sa se aseze bine pe masa cand pregatesti o salata.
Targul Taranului
Sambata, 4 iulie, si duminica, 5 iulie
ARK-Bursa Marfurilor Bucuresti (langa Piata de flori George Cosbuc)