Începe săptămâna în forţă!

Te aşteptăm la o petrecere în stil Woodstock, filme pe care le poţi viziona pe terasă sau un film documentar despre meniuri de război.

Te aşteptăm la o petrecere în stil Woodstock, filme pe care le poţi viziona pe terasă sau un film documentar despre meniuri de război.

Iată care sunt recomandările Eva.ro

 

Petrece în stil Woodstock


O petrecere cu invitaţi de marcă – Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, The Who, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Tina Turner, Buddy Holly, BB King, Frank Sinatra ori Bob Marley. Cine se prezinta la bar purtând un însemn (tricou/hanorac/tatuaj) cu unul dintre cei menţionaţi anterior, primeşte o bere din partea casei!

Keep the legends close to you!

Locaţia: Woodstock Cafe
Data: 13 septembrie 2010
Ora: 21.00

 

Fabrica Movie Nights


În fiecare duminică, luni şi marţi poţi sa vizionezi câteva filme de dragoste fierbinţi, pline de pasiune şi senzualitate. Filme bune, cu actori hot şi actriţe sexy, acţiune incitantă, dialoguri provocatoare, muzică bună, peisaje de vis şi multă senzualitate.

Locaţia: Farbica
Data: 13 septembrie 2010
Ora: 21.15
Intrarea liberă

 

Cooking History


Un film documentar despre meniuri de război şi despre cum o porţie de mâncare poate influenţa victoria sau înfrângerea. Bucătăria devine un câmp de luptă şi un model al unei lumi unde pregătirea hranei devine o strategie de luptă; o luptă pentru idealuri care porneşte pe masa din bucătărie.

Filmul are la bază 10 reţete ale unor bucătari care au gătit pentru armată între cel de al doilea Război Mondial şi Războiul din Tchechenia; din Franţa până în Balcani şi Rusia.

Ako sa varia dejiny, Rep Ceha, 2009, 88 min.
Regia: Peter Kerekes
Producător: Georg Misch, Ralph Wieser (Mischief Films)
Muzica: Marek Piacek
Editor: Marek Sulik
Fotografie: Martin Kollar
Sunet: Daniel Nemec
Subtitrări în engleză

Locaţia: Centrul Ceh
Data: 13 septembrie 2010
Ora: 20.00

13 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod