Stradale va avea, în premieră în România, un Robata Grill și un Tandoor Oven, unde se concentrează zona de live cooking. Chef Foa mizează și pe design-ul restaurantului, cosmopolit și confortabil, precum și pe flexibilitatea spațiului, care permite organizarea de evenimente after hours.
„Servirea mesei ar trebui să fie un moment de relaxare și nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim să relaxăm clienții. De aceea, am investit mult în crearea ambianței și design, pe lângă calitatea și gustul mâncării”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.
Stradale oferă și o soluție de breakfast și mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregătit în parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prăjitorie și școala de cafea.
„Flavours a pornit la drum concentrându-se pe timpul liber. Acum ne orientăm spre o altă zonă de timp - cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor noștri lucrează într-un birou, dar nu au o opțiune reală, care să-i satisfacă, pentru masa de prânz. În ultima vreme, toată lumea e îndrăgostită de Street Food. Așa și Flavours - diferența este că noi l-am pus deja în practică la Stradale. Am pus mult suflet în acest proiect, am investit mult în echipa, design și în crearea meniului", a completat Chef Foa.
Conceptul Stradale, o investiție de peste 200.000 euro
Amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezintă o investiție de peste 200.000 euro, având suportul CA IMMO pe partea de echipamente și fit out. Stradale oferă 180 de locuri, iar pe parcursul prânzului poate servi până la 600 de persoane la mese, pe lângă opțiunea express de take away.
Restaurantul Stradale va fi deschis publicului începând cu data de 31 martie 2015.