Când or zbura câinii: 20 de imagini care arată că orice e posibil

O fotografă din Germania, pasionată de animale, a realizat o serie de imagini amuzante care demonstrează că și câinii zboară!

Julia Christe este specializată în fotografierea animalelor. Una dintre cele mai recent serii la care a lucrat include poze cu câini "zburători". Da, există și așa ceva!

Proiectul ei a început când a decis să surprindă animalele ei preferate dintr-o nouă perspectivă. "Nu orice câine s-a născut ca să zboare, dar unii chiar au talent și sunt practic niște ași ai fotografiei", a declarat Julia pentru Bored Panda.

"Câțiva s-au distrat atât de bine, încât au repetat săriturile, iar în cele mai multe cazuri primul salt a oferit cele mai bune imagini", a mai spus ea.

Pentru a face aceste cadre, Julia a pus o saltea pe podea, pe care câinii din rase diferite săreau, iar ea i-a fotografiat când erau în aer, surprinzându-le reacțiile - unii erau bucuroși, alții surprinși sau temători. Autorea imaginilor a luat mai multe măsuri de siguranță pentru ca adorabilele patrupede să nu aibă de suferit de pe urma salturilor.

Rezultatul este amuzant și scoate în evidență plăcerea câinilor de a descoperi experiențe noi și de a se juca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.