Tipuri de vacanţă all inclusive. Ce înseamnă light sau ultra all inclusive

Vine vara, bine-mi pare, în vacanţă să plec oare?! Cu atâtea destinaţii, oferte, vouchere şi discounturi, pare din ce în ce mai dificil de ales vacanţa potrivită. Dacă vrei să

Vine vara, bine-mi pare, în vacanţă să plec oare?! Cu atâtea destinaţii, oferte, vouchere şi discounturi, pare din ce în ce mai dificil de ales vacanţa potrivită.


Dacă vrei să vizitezi muzee şi să te plimbi pe străduţe, alegi o capitală europeană, dacă vrei să faci shopping, te duci la Milano, Paris sau Londra, iar dacă tot ceea ce îţi doreşti este să stai la soare, alegi dintre însoritele plaje ale Greciei, Bulgariei sau Turciei.

Am făcut pentru tine o scurtă trecere în revistă a regimurilor de masă pe care le poţi întâlni, că să ştii ce să alegi.

All Inclusive Light (AIL)
Acest tip de masă este cel mai ieftin all inclusive, care include cele 3 mese principale ale zilei, dar nu include băuturi alcoolice.

Este recomandat pentru copii (CHD) în cazul în care îi iei cu tine în vacanţă.

All Inclusive (AI)
Meniul de tip all inclusive conţine pe româneşte pensiune completă (cele 3 mese principale ale zilei) şi consumul băuturilor alcoolice şi non alcoolice locale, de la 7 dimineaţa, până seara la 23.00 (programul poate să difere puţin de la hotel la hotel). La acestea se adaugă locurile de joacă pentru copii, variante de sport şi divertisment ale hotelului, piscină. Clienţii primesc, în cazul în care aleg acest tip de vacanţă, o brăţară care le dă dreptul de a beneficia de toate aceste servicii.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.


mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod