Ești un iubitor de mâncare? Îți place să combini sentimentul de vacanță cu gustul celor mai bune mâncăruri pe care le poți savura? În acest caz, Dubai vă invită să fiți printre primii care se bucură de un Restaurant cu Steaua MICHELIN! Mai ales că acum ai cea mai bună ofertă de vară: peste 70 de oferte "Stay More, Pay Less" de la cele mai bune hoteluri și stațiuni din Dubai, de la proprietăți de trei stele la prețuri accesibile până la experiența de lux de cinci stele.
Sunteţi gata? Luați o pauză de câteva minute, selectați restaurantele preferate și începeți să vă planificați călătoria în Dubai pentru YOUR ULTIMATE SUMMER.
Două restaurante premiate cu două stele MICHELIN
Il Ristorante - Niko Romito primește Două Stele MICHELIN pentru preparatul său modern italian, care vine cu echilibru, puritate și claritate. Ingredientele de cea mai bună calitate sunt transportate cu avionul din Italia, pentru mâncăruri din pește și paste.
Amplasat într-o proprietate în stil colonial de la The Palm, STAY by Yannick Alléno impresionează prin abordarea mai puțin este mai mult, care are ca rezultat mâncăruri precise și sofisticate, care sunt pregătite cu pricepere, având ca bază gătit stilul franțuzesc.
9 restaurante premiate cu o stea MICHELIN
Prezentând excelența, talentul și creativitatea peisajului culinar din Dubai, 9 restaurante care servesc o gamă variată de bucătării, de la portugheză la indiană, japoneză și chineză, primesc o stea MICHELIN. 11 Woodfire de la chef-proprietar Akmal Anuar, care este de origine malaeză, oferă o varietate globală de legume, fructe de mare și carne la grătar la perfecțiune peste stejar, hickory sau fân.
Condus de Saverio Sbaragli, care și-a perfecționat meseria la Three MICHELIN Starred Arpège, Al Muntaha se află în incinta capodoperei arhitecturale Burj al Arab și oferă bucătărie franceză sofisticată și rafinată, cu influențe mediteraneene.
Armani Ristorante prezintă mâncăruri italiene precise și moderne la Burj Khalifa, unde mâncăruri frumos decorate sunt întâmpinate cu un serviciu atent și entuziast. Preferatele italiene, cum ar fi agnolotti del plin, filetto di scorfano și agnello al mirto, arată măiestria bucătarilor.
Deschis pentru prima dată la Londra în 2001, avanpostul Hakkasan din Dubai de la Hotelul Atlantis oferă mâncăruri chinezești reimaginate, care sunt exclusiviste în Dubai, inclusiv homarul lychee cu perlă yuzu.
Höseki este un restaurant omakase cu nouă locuri, condus de un maestru sushi din a șasea generație, Masahiro Sugiyama. Amplasat la etajul al patrulea al Hotelului Bulgari, oferă o experiență omakase personalizată, folosind ingrediente proaspete importate zilnic din Japonia.
Situat la subsolul Hotelului Atlantis, lângă acvariu, Ossiano este o lume pentru mâncăruri creative, iar meniurile sale „Metanoia” se inspiră din amintirile din copilărie ale bucătarului Gregoire Berger, oferind preparate care vin cu contraste fine de textură și o claritate impresionantă a gustului.
Primul avanpost internațional al bucătarului portughez de renume mondial José Avillez, Tasca by José Avillez din cadrul Hotelului Mandarin Oriental este situat în jurul unei bucătării deschise, în care echipa talentată de bucătărie combină produse proaspete, de calitate excelentă, cu mâncăruri portugheze vibrante, inovatoare și minunate pentru împărtășire.
Deținut de bucătarul apreciat la nivel internațional Massimo Bottura, Torno Subito, situat în uimitorul W Hotel on the Palm, oferă preparate clasice italiene, mâncăruri cu paste și deserturi cu o întorsătură.
Trèsind Studio este creația lui Himanshu Saini, care oferă meniuri de degustare cu mai multe feluri originale și executate cu precizie, cu ierburi și flori cultivate pe terasele sale de pe acoperiș, cu trăsături precum crabul prăjit cu ghee, găluște de pui tandoori și pulao de morel cu ceai Assam dashi.
14 restaurante au primit un Bib Gourmand
Ediția 2022 a Ghidului MICHELIN Dubai evidențiază, de asemenea, 14 restaurante Bib Gourmand care oferă o experiență gourmet cu un raport calitate-preț la un preț mediu de 250 AED pentru o masă cu 3 feluri.
Parțial restaurant, parțial muzeu, Al Khayma se concentrează pe gătit simplu rustic din Emirate, cărnuri gătite lent, condimente arabe și pâine proaspătă gătită în curte. Numit după mama bucătarului patron Salam Dakkak, Maryam, Bait Maryam servește mâncăruri levantine delicioase, în stil casnic, gătite cu dragoste. Brasserie Boulud oferă o mică bucată de Franța într-o braserie în stil clasic, oferind totul, de la escargots și canard rôti până la tarte Tatin și île flottante. Condus de bucătarul Sara Aqel, în vârstă de 25 de ani, și condus de o echipă de bucătărie aproape exclusiv feminină, Fi’Lia celebrează cunoștințele culinare transmise prin generații de femei cu un meniu de pizza artizanală la răsturnări contemporane ale mâncărurilor tradiționale italiene.
Folly oferă un meniu bazat pe ingrediente care se concentrează pe mâncăruri precise și moderne, gătite de pe un blat de bucătărie, unde mesenii pot urmări bucătarii în acțiune. Goldfish este un concept funky de sushi și yakitori, creat de bucătarul Akmal Anuar, iar împărțirea farfuriei și friptura wagyu sunt la ordinea zilei. Cu vedere superbă la plajă de pe terasa frumoasă, Ibn Albahr găzduiește o tejghea de pește proaspăt, unde clienții pot alege ce să mănânce și să se bucure de preparate bazate pe ingrediente.
Indya by Vineet este destinația în care mâncarea stradală se întâlnește cu împărțirea farfuriei, cu preparate colorate din pământ (vegetarian), pământ (carne) și mare. La Kinoya, cinci feluri de mâncare ramen stau la baza meniului, în timp ce sunt oferite clasice japoneze, inclusiv sushi, sashimi, robata și tempura. Designul la Ninive reflectă un cort beduin cu mese joase și canapele confortabile, care dă tonul pentru mâncărurile gustoase și la prețuri bune din tot Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Deținut și condus de trei frați sirieni, Orfali Bros se află într-o bucătărie deschisă uimitoare, cu două etaje, unde sunt servite farfurii mediteraneene jucăușe, cu influențe globale, precum imam bayildi, alături de burgeri, caviar și carne de vită wagyu.
Condus de bucătarul-proprietar din Singapore, Reif Othman, REIF Japanese Kushiyaki se concentrează pe gustări gătite cu robată, în stilul mâncării stradale, împreună cu o gamă largă de sushi, ramen și deserturi creative la prețuri bune. Cel mai vechi restaurant persan din Dubai, Shabestan există din 1984 și oferă mâncăruri tradiționale persane, carne marinată, pâine proaspăt coaptă și mezze. Teible este brutăria-restaurant cool și minimalist care prezintă ingrediente de sezon, locale și ocazional fermentate în preparate de mare valoare.
Un restaurant a primit o stea verde MICHELIN pentru gastronomie sustenabilă
Ghidul MICHELIN este încântat să evidențieze localurile care se află în fruntea gastronomiei durabile. Anul acesta, un restaurant din Dubai este recunoscut pentru eforturile sale remarcabile și angajamentul remarcabil față de sustenabilitate. Lowe, un restaurant recomandat de MICHELIN de către duoul culinar Kate Christou și Jesse Blake, este primul și singurul restaurant din Dubai care a primit o stea verde MICHELIN. Echipa de bucătărie gătește pe foc și își procura ingrediente cât mai local posibil. Ca parte a eforturilor lor către zero deșeuri alimentare, cinele „Waste NOT” ale restaurantului oferă opt până la zece feluri de produse deșeuri, economisite în lunile precedente.
Selecția completă a Ghidului MICHELIN Dubai 2022 este disponibilă pe site-ul web al Ghidului MICHELIN https://guide.michelin.com/en și în aplicația Ghid MICHELIN, disponibilă gratuit pe iOS și Android.
Posteaza comentariu