Mama băieţelului spune că acum cumpărăturile pe care le face săptămânal la supermarket durează două ore în loc de 40 de minute, pentru că toată lumea o opreşte ca să-l salute pe fiul ei. Junior adoră să fie în centrul atenţiei şi începe să ţipe dacă mama sa încearcă să-i pună o şapcă sau căciulă pe cap.
Cei mai mulţi bebeluşi se nasc cu puţin păr pe cap.
"S-a născut cu mult păr. Când i-am făcut prima băiţă mi-am dat seama", a povestit mama lui, Chelsea Noon, în vârstă de 32 de ani, de profesie coafeză. "Toată lumea spunea că o să-i cadă, dar al lui a crescut şi s-a îndesit. Când l-am luat cu mine la cumpărături toată lumea se uita la el şi se mira, oamenii doreau să-l atingă şi să se joace cu el. El era amuzat şi zâmbea", a mai spus femeia pentru Daily Mail. "Oamenii mă întreabă de obicei dacă îl voi tunde, dar cred că este unic şi o să i-l las aşa", a adăugat ea.
Chelsea Noon foloseşte uscătorul de păr pentru a-i aranja freza lui Junior. Spre deosebire de el, frăţiorii lui, Mitchell (şase ani) şi Preston (patru ani) nu s-au născut cu o podoabă capilară atât de bogată. Femeia spune că atunci când era însărcinată cu Junior a avut mai multe arsuri în regiunea esofagului, ceea ce pare să confirme o regulă nescrisă în care cred gravidele - cu cât au mai multe episoade de acest fel, cu atât mai mult păr vor avea bebeluşii, notează Daily Mail.
Un studiu din 2007, realizat de John Hopkins University în Statele Unite, a analizat acest fenomen.
Motivul poate fi legat de faptul că femeile însărcinate au un nivel mai ridicat de estrogen, care cauzează senzaţiile de arsuri, iar acest hormon influenţează şi creşterea părului fătului, scrie ziarul citat.
Foto: Daily Mail