Andreea Nicolae este noua prezentatoare a emisiunii Secrete de Stil

Sezonul rece aduce schimbări în echipa Secrete de Stil, difuzată în fiecare dumincă, de la ora 10.00, la Prima TV.
Începand din această săptămână, show-ul difuzat de Prima TV va fi prezentat de Andreea Nicolae. Tânăra de 27 de ani este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București, secția română-franceză iar, în prezent, este elevă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu.

Andreea adoră să călătorească și iubește animalele, motiv pentru care se ocupă de un adăpost de câini.  Cele mai mari pasiuni ale Andreei sunt cărțile și dulciurile.

„Citesc  ori de câte ori am timp, iar cartea mea preferată este Nerantula, de Panait Istrati.
Mă implic activ în diverse acțiuni caritabile și am organizat târguri de produse organice, pentru că cred că trebuie să avem un stil de viață cât mai sănătos. Faptul că ador dulciurile m-a determinat să-mi deschid un laborator de cofetărie, în care am îmbinat gusturile copilăriei cu produse exclusiviste”, a declarat Andreea.
 
Secrete de stil se află la cel de-al cinicilea sezon.  Emisiunea de tip lifestyle-magazine oferă informații complete și diverse, nu numai pentru publicul feminin, ci și pentru cel masculin, abordând subiecte din sănătate, modă, frumusețe, sport și nu numai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod