Top 6 alimente alcaline pe care să le consumi mai des

3 din 7

3. Cruciferele şi sucurile verzi

Alături de alte legume verzi (sparanghel, varză de Bruxelles, castravete, ţelină apio, varză, fasole verde, mazăre, ardei verde), broccoli se numără printre alimentele alcaline pe care trebuie să le incluzi zilnic în dietă. Ele conţin clorofilă care ajută celulele sângelui să livreze oxigen în corp.

Un alt aliat bun pentru a creşte consumul de verdeţuri care curăţă sângele de toxine vei găsi în sucul verde proaspăt stors (nepasteurizat). Sucul proaspăt stors din verdeţuri proaspete şi legume verzi este puternic alcalinizant. Este de preferat să eviţi folosirea fructelor şi să te limitezi la combinaţia dintre frunze şi lămâie sau ghimbir.
MAI MULT DESPRE: nutritie, sanatate, alimente alcaline
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod