Cheesecake cu dovleac copt
Pentru crustă:
- 1 cană biscuiţi digestivi mărunţiţi
- 4 linguri de unt
- 1/4 linguriţă de ghimbir răzuit
- 1 linguriţă miere de albine (opţional).
Pentru cremă:
- 2 căni piure de dovleac copt
- 4 linguri de unt
- 2 pachete de cremă de brânză sau brânză de casă
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă ghimbir răzuit
- 1/4 linguriţă sare de mare
- 1/2 cană zahăr pudră.
Mod de preparare
1. Untul se topeşte şi se combină cu biscuiţii digestivi, ghimbirul răzuit şi mierea de albine.
2. Crema de brânză şi untul se amestecă cu mixerul, după care se încorporează piureul de dovleac şi condimentele.
3. La final se adaugă zahărul pudră şi sarea de mare.
4. Se aşază peste crusta răcită, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă la frigider 6 ore.
Foto: http://www.simplebites.net
Posteaza comentariu