Însă trebuie să ai mare grijă ca ierburile aromatice pe care le folosești la gătit să fie mereu în termenul de valabilitate. Astăzi noi îți arătăm trei modalități prin care te vei asigura că vei dispune mereu de alimente proaspete și că nu trebuie să mergi de fiecare dată la supermarket.
Înainte de toate, este foarte important să știi care sunt tipurile de plante aromatice, pentru a știi cum să le păstrezi.
Speciale: busuioc.
Delicate: pătrunjel, coriandru, mărar, mentă, tarhon, asmățui.
Rezistente: rozmarin, cimbru, salvie, arpagic.
Cum păstrezi ierburile aromatice mai mult timp
Înainte de a începe depozitarea trebuie să te asiguri că plantele sunt spălate bine. Trebuie să îndepărtezi resturile și bacteriile de pe ierburi pentru că acestea accentuează degradarea lor. După ce le-ai clătit de mai multe ori șterge-le bine cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă. Citește continuarea pe divahair.ro!