3. Foloseşte carnea gătită şi ouăle roşii pentru salate
Dacă simţi că nu mai poţi să continui cu preparate consumate de Paşte, foloseşte-te de verdeţuri pentru a prepara salate delicioase şi săţioase. Astfel vei asigura enzime necesare pentru o bună digestie şi nu vei simţi ouăle sau carnea atât de grele.
4. Foloseşte mezelurile şi brânzeturile pentru pizza
Dacă ai cumpărat prea multe mezeluri şi brânzeturi de Paşte şi ai rămas cu o cantitate mai mare, prepară o pizza peste care să le presari. O altă opţiune este aceea de a la folosi în salate.
5. Cozonacul merge cu sirop
Dacă mai ai cozonac, dar s-a întărit poţi să-l treci printr-un sirop de zahăr şi să-l ornezi apoi cu frişcă/mascarpone şi fructe proaspete.
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!
Posteaza comentariu