Dacă ai mai gătit vreodată lasagna, atunci cannelloni nu va fi o rețetă grea pentru tine. Pentru că asta este: Cannelloni sunt un tip cilindric de lasagna gătit la cuptor cu umplutură și acoperit de un sos din bucătăria italiană. Umpluturile populare includ spanac și ricotta sau carne tocată de vită. Cojile sunt apoi de obicei acoperite cu sos de roșii și Béchamel pentru a acoperi partea de sus. Iată trei rețete delicioase de cannelloni!
Cannelloni cu pui și sos de roșii
Aprinzi cuptorul, să fie încins când bagi tava cu cannelloni înăuntru.
Cannelloni cu spanac şi gorgonzola
Pentru început pregătim umplutura. Decongelăm spanacul într-o crăticioară cu puţină apă sau la cuptorul cu microunde (dacă folosim congelat) sau îl opărim (dacă folosim proaspăt), după care îl lăsăm să se răcorească.
Cannelloni cu busuioc și sos de roșii
O rețetă simplă. Iată ingredientele: Pentru Cannelloni - ulei de măsline, 3 foi de lasagna opărite, 150 gr brânză ricotta, 30 gr frunze de busuioc rupte mărunt, un vârf de linguriță nucșoara măcinată, sare și piper negru măcinat.