Ingrediente:
• 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
• 1 cățel de usturoi tocat
• 250 gr ciuperci curățate, fără codițe
• 1 vârf de cuțit sare
• 1 vârf de cuțit piper negru măcinat
• 300 gr brânză mozzarella, feliată sau rasă
• 10 frunze proaspete de busuioc
• 2 roșii proaspete, feliate, coapte pe grătar
• frunze de oregano (opțional)
Mod de preparare:
1. Amestecați într-un castron uleiul și usturoiul; frecați ciupercile pe toate părțile cu acest amestec.
2. Într-o tavă unsă cu ulei așezați ciupercile în cerc, cu susul în jos.
3. Dispuneți alternativ brânza, busuiocul și roșiile într-un cerc, deasupra ciupercilor.
4. Dacă doriți, presărați cu oregano.
5. Introduceți la cuptor (230 grade Celsius) până când se topește brânza (circa 3 minute).
• Dacă țineți post, puteți înlocui mozzarella cu brânză tofu.
• Puteți așeza conținutul de mai sus pe o lipie libaneză medie, dacă o consumați la prânz și într-o zi în care faceți sport.
Poftă bună!
Cori Grămescu
Lady Fit: Str.
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro