Ce mâncăm la micul dejun?
Înlocuiește pate-ul de ficat din comerț cu o pasta picantă din sardine (o cutie de sardine frecată cu zeamă de lămâie, piper verde, mărar și întinsă pe o felie de pâine integrală).
Deasupra poți pune o foaie de rucola sau salată verde, creață și o poți consuma cu o felie de pâine integrală sau wassa. Încearcă rețete sănătoase și noi! De exemplu, meat muffin cu garintură de salată verde: în forme de brioșe, pune o mână de piept de curcan fiert și tocat în blender, cu verdeață și dovlecel. Bagă-le la cuptor și minunează-te!Clătită sărată
Clătită din fâină integrală, umplută cu ciuperci, ceapă, tofu, roșii.
Păstrăv somonizat cu legume
Se ia păstrăvul somonizat, se spală și se tamponează cu un șervețel de hârtie, se învelește în pergament, se adaugă sare și piper și se bagă la cuptor pentru 15-20 min la temperatura de 180 de grade.
Se ia o pungă Mix Welness bio de legume congelate din magazin, se bagă la cuptorul cu microunde 5-7 minute, până se dezgheață sau la steamer, dacă aveți. Peste legume puneți o linguriță de unt.
Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro