2/3 cana quinoa fiarta
½ cana menta proaspata, tocata marunt
1 ½ cana patrunjel proaspat, tocat marunt
1 rosie mare, taiata cuburi
1 castravete de marime mijlocie, curatat de coaja si taiat cuburi
2/3 cana ceapa, tocata
1 lingura ulei de masline extra virgin
1 lamaie intreaga, stoarsa
1 varf de cutit sare de mare
Amestecati toate ingredientele intr-un castron mare. Acoperiti vasul si tineti-l la frigider timp de 20 de minute. Serviti amestecul pe un strat de frunze de salata verde, asezonat cu felii de lamaie.
Reteta a fost preluata din cartea "Esti ceea ce mananci: Programul care va va schimba viata", de dr. Gillian McKeith, Editura Curtea Veche, Bucuresti, 2005, www.curteaveche.ro
Salata Libaneza (4 portii)
O combinatie interesanta care merita osteneala de a fi preparata. Incearca aceasta noua reteta!