Retete vegetariene

Dovleac la cuptor umplut cu orz si mere (4 portii) Ingrediente
 
1/2 pahar de orz copt
1 mar, decojit si taiat cubulete
2 lingura de busuioc proaspat, taiat marunt
1/2 pahar de nuci maruntite
2 linguri cu sirop de artar
1 lingurita de scortisoara
2 dovleci
2 linguri cu ulei de masline
1/2 pahar cu suc din mere
 

Mod de preparare
 
  • gateste orzul dupa indicatiile scrise pe pachet;
  • amesteca cuburile de mar, busuiocul, nucile, siropul de artar, scortisoara intr-un bol de dimensiuni medii, iar la sfarsit adauga orzul;
  • taiei dovlecii rondele si indeparteaza semintele;
  • stopeste fiecare parte de dovealc cu ulei de masline si apoi umple-le cu amestecul din bol;
  • dupa ce ai acoperit dovlecii cu staniol, baga-i la cuptor la o temperatura de 350° F timp de o ora;
  • dupa ce ai indepartat staniolul mai bagi dovlecii la cuptor timp de 20 de minute, pana cand acesta se fragezeste si capata o culoare maronie;
  • fierbe sucul din mere pana cand devine sirop;
  • inainte sa servesti dovlecii umpluti cu orz si mere stropeste-i cu sirop de mere.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • plugaru liuba pe 9 Iun 2008, 02:47

    foarte cool e de mare ajutor celora care tin la silueta sa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod