1/2 pahar de orz copt
1 mar, decojit si taiat cubulete
2 lingura de busuioc proaspat, taiat marunt
1/2 pahar de nuci maruntite
2 linguri cu sirop de artar
1 lingurita de scortisoara
2 dovleci
2 linguri cu ulei de masline
1/2 pahar cu suc din mere
Mod de preparare
- gateste orzul dupa indicatiile scrise pe pachet;
- amesteca cuburile de mar, busuiocul, nucile, siropul de artar, scortisoara intr-un bol de dimensiuni medii, iar la sfarsit adauga orzul;
- taiei dovlecii rondele si indeparteaza semintele;
- stopeste fiecare parte de dovealc cu ulei de masline si apoi umple-le cu amestecul din bol;
- dupa ce ai acoperit dovlecii cu staniol, baga-i la cuptor la o temperatura de 350° F timp de o ora;
- dupa ce ai indepartat staniolul mai bagi dovlecii la cuptor timp de 20 de minute, pana cand acesta se fragezeste si capata o culoare maronie;
- fierbe sucul din mere pana cand devine sirop;
- inainte sa servesti dovlecii umpluti cu orz si mere stropeste-i cu sirop de mere.
Comentarii (1)
foarte cool e de mare ajutor celora care tin la silueta sa
Posteaza comentariu