2 pahare cu orez
2/3 pahar cu suc proapat de portocale, sau sucul de la o portocala mai mare
1 praz taiat marunt
1 legatura de ceapa verde, tocata marunt
2 linguri de otet normal sau din vin
1/2 pahar de ulei de masline
2 conserve cu porumb
1 ardei gras rosu mare taiat marunt
2/3 pahar cu merisor uscat
1/2 pahar de parunjel
sare si piper negru dupa gust
Mod de preparare
- prepara orezul dupa cum scrie pe pachet apoi scurge-l si lasa-l la temperatura camerei;
- intr-un recipient mare pentru salate amesteca: orezul, sucul de portocale si otetul;
- la sfarsit adauga sare si piper dupa gust;
- adauga la salata porumbul si patrunjelul, apoi amesteca si acopera recipientul;
- salata se serveste la temperatura camerii, dupa 2 ore de la pregatire.
Comentarii (1)
foarte cool e de mare ajutor celora care tin la silueta sa
Posteaza comentariu