450 g piept de pui fara os, taiat in bucati
3/4 lingura chimion
1/4 lingura piper cayenne
1 lingura unt
1 lingura ulei masline
1 conserva de rosii tocate, scurse sau 2 rosii de marime medie, tocate
1 conserva fasole neagra
1/3 ceasca lapte
1 catel usturoi, tocat
1/3 cutie branza Munster rasa
1/3 cutie branza elvetiana rasa
2 albusuri de ou
paprika
Mod de preparare:
- se incalzeste uleiul si untul si se pun bucatile de carne;
- se presara chimionul si piperul cayenne;
- se tine la foc timp de 3 - 4 minute, pana incepe sa se rumeneasca, dar nu pana este gata, si se indeparteaza din tigaie;
- in aceeasi tigaie se pun rosiile si fasolea neagra si se lasa pe foc 1 - 2 minute;
- amestecul obtinut se pune intr-o tava impreuna cu pieptul de pui;
- laptele impreuna cu usturoiul se incalzesc pana aproape de fierbere;
- se indeparteaza de pe foc si se adauga branza amestecand pana se topeste;
- albusurile se bat pana prind forma;
- amestecul cu branza se toarna peste albusul batut, se amesteca si se pune peste carnea de pui;
- se presara paprika;
- apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.
Comentarii (1)
Pare delicioasa... o voi incerca.
Posteaza comentariu