Bărbatul care a fost intervievat de un reporter de la vice.com a explicat cum a ajuns să consume doar carne crudă de cinci ani de zile şi să se simtă mai sănătos ca niciodată. Derek Nance din Lexington, Kentucky a contactat o boală misterioasă care-l făcea să vomite orice mânca. În disperare de cauză, bărbatul a încercat să-ţi schimbe dieta, ajungând de la regimul mediteranean la cel vegan, fără să-i îmbunătăţească situaţia.
Derek Nance: "Nici nu mă mai atrage carnea gătită. Are gust de ars"
Prin intermediul unui alt bărbat cu simptome similare, Derek a ajuns să urmeze un regim bazat doar pe carne crudă. La începutul regimului, Derek povesteşte că nu i s-a făcut rău, doar că a avut diaree până s-a adaptat organismul la noul regim. Însă, după o săptămână se simţea mai bine ca niciodată. "Timp de vreo trei săptămâni am simțit un gust puternic de sânge în fundul gâtului, însă la un moment dat chiar am început să tânjesc după carne crudă.
Ce mănâncă Derek la cină?
Îşi pune pe farfurie bucăţi de carne de miel şi grăsime. El spune că preferă carnea de miel pe care o cumpără de la ferme sau cea de vită. În schimb evită carnea de porc pe motiv că sunt crescuţi cu hormoni şi hrăniţi cu cereale care dezvoltă bacterii.
Organe de oaie şi sânge închegat pentru doza zilnică de vitamina C
Ca să-şi ia doza zilnică de vitamina C, Derek consumă organe de oaie şi sânge închegat.
Carnea putredă îi asigură enzimele necesare pentru o bună digestie
Deoarece nu consumă altceva în afară de carne crudă, enzimele care ajută la digestie lipsesc din alimentaţia sa. Dar, Derek a rezolvat această problemă introducând în regimul său alimentar carnea putredă care are bacterii bune "probiotice", cu rol esenţial în îmbunătăţirea digestiei.
Prietena sa, Joanne, este vegetariană
Un lucru şi mai ciudat este acela că prietena sa, Joanne este vegetariană.
Foto: Julian Morgans