Deliciu cu fructe


3 cani pesmet din paine de graham
1 cana de iaurt cu continut scazut de grasime
3-4 linguri crema de branza cu continut scazut de grasime
1/3 cana zahar
1 1/2 cana capsune inghetate
6 plicuri de gelatina cu aroma de capsune

  • Incalzeste cuptorul la 350 grade Celsius
  • Amesteca pesmetul din paine de graham cu iaurtul, pune-l intr-o tigaie si tine-l la cuptor 15-20 de minute pana cand devine crocant.
  • Prepara gelatina urmand instructiunile de folosire de pe plic. Adauga capsunele inghetate si pune compozitia la frigider pana se intareste.
  • Amesteca crema de branza cu zaharul.
    Acum poti incepe sa asezi straturile de fructe.
  • Deasupra crustei coapte, imprastie uniform amestecul cu crema de branza si zahar.
  • Dupa ce jeleul cu capsune s-a intarit in frigider, aseaza-l peste crema de branza. Introdu cateva minute tigaia la frigider pentru a se intari toata compozitia.
  • Garniseste salata dupa preferinta. Ar merge foarte bine bananele si afinele.

  • Detalii nutritionale per portie: 4 g grasimi; 1 g grasimi saturate; 255 mg sodiu; 18 g carbohidrati; 5 g fibre; 5 g proteine.