10 idei de cină cu 3 ingrediente
Încearcă aceste 10 idei de cină cu 3 ingrediente!
Paste, busuioc și roșii
Cea mai bună combinație de paste o poți face foarte rapid pentru cină. Folosește pastele integrale pe care să le amesteci cu roșii cherry trase la tigaie și busuioc proaspăt.
Pui, pesto și parmezan
Dacă îți place carnea de pui și preferi să mănânci ceva ușor la masa de seară trebuie să încerci pieptul de pui preparat la cuptor cu pesto și puțin parmezan. Este un deliciu și se face foarte ușor!
Carne de porc, broccoli și roșii
Poți să le faci la cuptor, astfel încât să ai gata cina fără să prepari mai multe feluri. Pune pe o tavă de copt carne de porc, broccoli și roșii cherry pe care să le stropești cu ulei de măsline și să le lași la cuptorul încins până se rumenesc. Poftă bună!
Spanac, năut și zeamă de lămâie
Spanacul congelat se prepară foarte rapid, iar pentru a-l face mai consistent îți recomandăm să folosești o conservă cu boabe de năut care adaugă proteine preparatului. Stropește totul cu zeamă de lămâie și ai o cină sănătoasă și rapidă!
Somon, lămâie și ardei
Dacă preferi să mănânci pește la cină, trebuie să încerci această rețetă foarte simplă. Pune într-o tavă bucăți se somon, felii de lămâie și de ardei. Stropește totul cu ulei de măsline și lasă la cuptor 15 minute. Și e gata cina gustoasă și sănătoasă!
Ciuperci, bacon și ou
Folosește ciuperci mai mari ca să încapă cu ușurință un ou. Ciupercile se umplu cu felii de bacon și câte un ou, după care se introduc la cuptorul încins câteva minute.
Spanac, ouă și smântână
Poți să folosești spanac congelat sau proaspăt pe care să-l lași la înăbușit. Sparge patru ouă printre spanac și introdu tigaia la cuptor câteva minute. Se servește simplu sau cu smântână.
Pâine pe grill, ricotta și roșii
Feliile de pâine integrală puse pe tigaia grill vor căpăta o ușoară aromă de fum. Ele merg de minune cu roșii din conservă sau roșii proaspete mărunțite și cu brânză ricotta/mozzarella. Dacă preferi mozzarella, mai poți să lasi feliile la cuptor până se topește brânza.
Cartofi dulci, carne și sos barbecue
Cartofii dulci se taie în jumătăți, se coc în cuptor o jumătate de oră, după care se scobesc puțin.
Miezul de cartof dulce se amestecă cu carne fiartă, ton sau șuncă mărunțită. Se umple fiecare jumătate de cartof dulce cu acest amestec și se toarnă peste el sos barbecue.
Carne tocată, sos de roșii și ouă
Un preparat simplu, dar foarte consistent este aceasă combinație dintre carnea tocată cu roșii și ouă. Pune carnea tocată în tigaie cu puțin ulei, se lasă la călit, după care se adaugă roșii din conservă și la final ouăle. Se introduce tigaia la cuptorul încins până când se pătrund ouăle.