Revelion 2016. 10 reţete de cocktail pentru petrecere



6. Cocktail Mandarin


Ingrediente:
  • 30 ml lichior de mandarine
  • 100 ml şampanie
  • Coajă de clementine

Mod de preparare:
Toarnă lichiorul într-un pahar înalt şi adaugă şampania. Taie două fâşii subţiri de coajă de la o clementină şi atârnă-le pe marginea interioară a paharului.


7. Cocktail B-52


Ingrediente:
  • 1/3 triplu sec
  • 1/3 lichior de cafea
  • 1/3 Irish cream

Mod de preparare:
Toarnă ingredientele pe rând, cu ajutorul unei linguri rezemate de marginea paharului astfel încât lichidul să alunece uşor. Vei obţine astfel un cocktail pe trei straturi de culori diferite.


8. Cocktail Green Island


Ingrediente:
  • 30 ml lichior de ouă
  • 20 ml Curacao albastru
  • 10 ml zeamă de lămâie
  • 100 ml suc de ananas
  • o jumătate de o felie de ananas

Mod de preparare:
Lichiorul de ouă trebuie să fie rece, abia scos de la frigider. Amestecă-l cu Curcao şi cu sucurile de fructe într-un pahar şi în final decorează cu o bucată de ananas.


9. Flamingo Cocktail


Ingrediente:
  • 15 ml brandy de caise
  • 45 ml Gin
  • Zeamă de la 1/2 lămâie
  • 1 linguriţă sirop Grenadine

Mod de preparare:
Pune toate ingredientele într-un shaker umplut pe jumătate cu gheaţă, apoi toarnă cocktailul într-un pahar.


10. Cocktail Apricot Fizz


Ingrediente:
  • 40 ml Apricot Brandy
  • 40 ml suc de portocale
  • 20 ml zeamă de lămâie
  • sifon
  • o felie de lămâie
  • două cireşe

Mod de preparare:
Amestecă bine într-un shaker cu gheaţă lichiorul cu sucul de portocale şi zeama de lămâie, apoi toarnă într-un pahar înalt şi completează cu sifon. Decorează cu o felie de lămâie şi cu două cireşe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod