Dar aceste ţinute, care au devenit populare în cele mai multe zone ale lumii de scurt timp, au înlocuit adesea costumele tradiţionale de nuntă purtate de sute de ani. În unele ţări, tradiţia este încă respectată, iar mirii aleg să poarte în ziua nunţii costume tradiţionale.
De exemplu, în India, mireasa trebuie să poarte în ziua nunţii un sari roşu, culoare ce simbolizează în această ţară răsăritul soarelui şi planeta Marte, care este asociată în astrologia indiană cu fericirea în căsnicie.
În Japonia, mireasa poartă în mod tradiţional un kimono alb, numit "uchikake", iar în Scoţia, bărbaţii poartă în ziua nunţii un kilt tradiţional, asemănător unei fuste, asortat cu "sporran", un tip de borsetă din piele.
Descoperă cum arată costumele tradiţionale de nuntă din diverse ţări ale lumii.
Cum arată costumele tradiţionale de nuntă din 20 de ţări
Atunci când ne gândim la doi tineri proaspăt căsătoriţi, avem în minte imaginea unei mirese purtând o rochie albă din voal şi a unui mire îmbrăcat în costum format din sacou şi pantaloni.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Posteaza comentariu