Ce avantaje îţi aduce planul de finanţare tip majorat?


Informaţii practice despre poliţa ta

 
Cât timp trebuie să dureze o astfel de poliţă? Prima recomandare este să nu renunţi după câţiva ani la o poliţă de asigurare! Pentru rezultate cât mai bune, această se încheie de obicei pe o perioadă pe termen lung, randamentul fiind corelat cu o perioadă cât mai îndelungată de economisire.
 
Există limite de vârstă? Asigurarea poate fi încheiată de către persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani, iar vârsta optimă a copilului beneficiar este de 13 de ani la încheierea asigurării.
Durata contractului de asigurare este de minimum 5 ani, iar durata maximă este egală cu diferenţa dintre 30 de ani şi vârsta actuală a copilului beneficiar.  
 
Ce opţiuni ai la terminarea contractului? Unele companii îţi oferă posibilitatea de a decide modul în care copilul va primi suma asigurată. Părinţii sau persoana asigurată pot prelungi oricând durata contractului de asigurare, pot ţine pasul cu inflaţia prin actualizarea periodică a valorii primelor şi a sumei asigurate. De asemenea, pot alege modalitatea de încasare a sumei asigurate la final, prin plata integrală a acesteia (într-o singură transă) sau sub formă de rentă.   
 

Oferte speciale pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

 
Anumite companii au ales modalităţi inedite pentru a atrage atenţia asupra produselor lor. Spre exemplu, există oferte speciale pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură, respectiv pentru cei care au obţinut în toţi anii de şcoală, până la expirarea contractului de asigurare, numai calificative de "Foarte bine" şi medii anuale cuprinse între 9.50 şi 10.
Aceştia vor fi răsplătiţi de către compania de asigurări cu un bonus de 50% din valoarea contului, la expirarea contractului de asigurare. Dacă într-adevăr te mândreşti cu asemenea performanţe ale copilului tău, merită să profiţi de ofertă.  
 
Încrederea în viitor este foarte importantă. De asta depind ambiţiile, visele şi planurile copilului tău. Momentul majoratului poate părea astăzi unul îndepărtat, însă anii trec mai repede decât ne-am aştepta şi ideal ar fi ca momentul majoratului să ne prindă pregătiţi, gata să-i oferim copilului toate atuurile necesare pentru a-şi îndeplini dorinţele şi a avea şansa unei vieţi mai bune.


Material realizat de Cristina Albu, PR Coordinator Generali Asigurari
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod