Când merg cu autobuzul, mă uit de plictiseală la balcoanele blocurilor sau vilelor care îngrădesc şoselele din Bucureşti. Cred că pot număra pe degete balcoanele care arată bine, din ceea ce
Când merg cu autobuzul, mă uit de plictiseală la balcoanele blocurilor sau vilelor care îngrădesc şoselele din Bucureşti. Cred că pot număra pe degete balcoanele care arată bine, din ceea ce se vede de jos.
În rest, balcoanele locuitorilor din Capitală nu sunt altceva decât depozite de obiecte inutile, vechi, stricate şi murdare. De la butoaie care sunt aşezate fix în geam, pe rafturi care ajung până în tavan, la mopuri atârnate şi tot felul de vechituri care nu mai încap în casă.
Dacă faci o curăţenie drastică pe balcon, probabil că vei arunca trei sferturi din lucrurile absolut inutile colecţionate de-a lungul timpului.
Iar după o mică renovare, care nu este deloc costisitoare, având în vedere dimensiunile destul de reduse ale majorităţii balcoanelor, probabil că vei fi uimită că ai ignorat atâta timp balconul şi că nu l-ai transformat până acum într-un adevărat spaţiu de relaxare.
Decorarea unui balcon este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este apelezi la mobila de exterior, fie că e vorba de mobila împletită sau o canapea confortabilă şi o măsuţă pentru cafea. Apoi urmează plantele, care nu ar trebui să lipsească din colţul tău de relaxare.
Iată câteva fotografii care te pot inspira:
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă