Reprezintă aperitivul perfect. Uşor de făcut şi delicios. Surprinde-i plăcut pe cei dragi.
Ingrediente
375 g aluat franţuzesc
făină
25 g unt
300 g ciuperci, tăiate feliuţe
25 g parmezan
pătrunjel tocat
1 căţel de usturoi, tocat
1 ou bătut
Mod de preparare
Presară făină pe o tavă, întinde aluatul şi decupează bucăţi rotunde. Lasă-l la păstrat în frigider.
Într-o tigaie, topeşte untul şi pune ciupercile la prăjit timp de aproximativ 5 minute. Amestecă ciupercile cu parmezan, pătrunjel şi usturoi.
Cu ajutorul unei linguri, împarte compoziţia pe bucăţile de aluat. Marginile tartelor se ung cu oul bătut.
Lasă tartele la cuptor aproximativ 20 de minute.
© Copyright: iStockphoto
Tarte cu ciuperci
Reprezintă aperitivul perfect. Uşor de făcut şi delicios. Surprinde-i plăcut pe cei dragi.
Posteaza comentariu