Ingrediente:
4 bucăţi de sparanghel,
4 felii de prosciuto,
4 felii de mozzarella,
sare,
piper alb,
parmezan ras.
Mod de preparare:
Sparanghelul se curăţa bine şi se fierbe în apă cu sare timp de 15 minute.
Peste felia de prosciuto se pune câte o felie de mozzarella, sparanghelul se condimentează cu sare şi piper alb şi se rulează.
Se procedeaza la fel cu toate feliile şi se aşază într-un vas yena.
Se presară parmezan ras.
Se introduce în cuptorul încălzit şi se ţin la foc mediu timp de 5-10 minute (până se topeşte mozzarella).
Se serveşte cald.
© Copyright: depositphotos
Sparanghel învelit în prosciuto şi mozzarella
Încearcă o reţetă specifică bucătăriei italiene, cu sparanghel, prosciuto şi mozzarela. În câteva minute obţii un preparat rafinat şi delicios.
Posteaza comentariu