Aceasta reteta de shakshuka reinventata va deveni, cel mai probabil, preferata ta. Contine orzo, micile paste care imita orezul, precum si o cantitate impresionanta de parmezan proaspat razuit, care transforma totul intr-un pranz delicios sau o cina satioasa.
In cazul in care nu ai incercat shakshuka pana acum, trebuie sa stii ca este un preparat de inspiratie nord-africana, ce are ca ingrediente standard ouale, sosul de rosii, ardeiul si ceapa. De aceasta data, vom elimina ardeiul si vom adauga un plus de savoare!
Ingrediente pentru shakshuka reinventata:
2 linguri de unt sau ulei de masline;
o ceapa alba, medie, curatata si tocata fin;
2 catei de usturoi, zdrobiti sau tocati;
o lingurita de fulgi de chili sau boia iute;
100 g paste orzo, gatite separat;
200 g sos de rosii sau rosii pasate;
2 oua mari;
50 g parmezan proaspat;
Sare si piper, dupa gust;
Frunze de busuioc sau patrunjel proaspat (optional). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!