Salată de icre cu ceapă

O salată răcoritoare de icre este perfectă pentru dimineţile de vară. Eva.ro îţi recomandă o reţetă sănătoasă, săţioasşă şi fără multe grăsimi. Vezi cât de simplu se prepară!

O salată răcoritoare de icre este perfectă pentru dimineţile de vară. Eva.ro îţi recomandă o reţetă sănătoasă, săţioasşă şi fără multe grăsimi. Vezi cât de simplu se prepară!

 

Ingrediente

  • 200 grame icre de crap
  • 1/2 cană cu ulei de măsline
  • 1/2 cană cu griş
  • 1 cană cu apă
  • zeama de la o lămâie
  • 1 ceapă medie dată prin răzătoare
  • sare de mare
  • piper negru.


Pune apa la fiert şi toarnă în ploaie grişul, amestecând până obţii o consistenţă mai tare.

Grişul se lasă la răcit.
Amestecă icrele cu mixerul şi toarnă câte puţin din uleiul de măsline pentru a se omogeniza bine.
La final adaugă grişul, condimentele, zeama de la o lămâie şi ceapa, amestecându-le cu mixerul.
Dacă salata de icre are o consistenţă prea tare, mai adaugă puţină apă.