O combinatie inedita, insa extrem de gustoasa: capsune, branza feta, migdale prajite si salata verde. Un preparat excelent pentru zilele toride, in care ai pofta de ceva proaspat.
Ingrediente si cantitati:
1 cana migdale, tocate fin
2 catei de usturoi, taiati fin
1 lingurita miere
1 lingurita mustar Dijon
1/4 cana otet de vin
2 linguri otet balsamic
2 linguri zahar brun
1 cana ulei vegetal
1 salata verde, rupta cu mana
400 g capsune, feliate
1 cana branza feta, faramitata
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie, pe foc potrivit, prajeste migdalele, amestecand in permanenta, pana cand acestea se rumenesc usor. Indeparteaza vasul de pe foc si lasa-l deoparte.
2. Intr-un bol, pregateste sosul: amesteca usturoiul taiat fin, mierea, mustarul Dijon, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal.
3. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca migdalele prajite, salata verde, capsunele feliate si branza feta. Toarna sosul, amesteca bine si serveste.
Timp de preparare: 15 minute.
Se obtin 10 portii.