Rulouri de vinete cu mozzarella

Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie? Încearcă un preparat delicios, cu vinete, mozzarella şi busuioc proaspăt.
Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie? Încearcă un preparat delicios, cu vinete, mozzarella şi busuioc proaspăt.

Ingrediente:

120 de grame de mozzarella
o vântătă tăiată transversal în 12 felii subţiri
120 ml suc de roşii dens
12 frunze de busuioc
1 linguriţă de oregano
sare
piper măcinat
măsline fără sâmburi
o lingură cu ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Se taie vânăta în felii de 1/2 cm grosime.
Încălzeşte o tigaie grătar şi pune feliile de vânătă câte 1-2 minute pe fiecare parte.

Într-un bol se amestecă sucul de roşii dens cu sare, piper, oregano şi uleiul de măsline.
Se ung feliile de vinete cu sosul de roşii şi se adaugă mozzarella tăiată cuburi, măslinele negre şi o frunză de busuioc verde.
Rulează feliile de vinete şi pune-le la cuptor pentru 15 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod