Este primăvară şi trebuie să trecem treptat la gustări uşoare şi sănătoase. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă de weekend. Poftă bună!
Este primăvară şi trebuie să trecem treptat la gustări uşoare şi sănătoase. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă de weekend. Poftă bună!Ingrediente
3-4 roşii tăiate pe jumătate
piper
1/2 cană cu maioneza degresată
1/2 cană cu brânză feta mărunţită fin
1 lingură ceapă verde tocată
cimbru uscatMod de preparare
Presară piper pe jumătăţile de roşii apoi amestecă maioneza, brânza, ceapa şi cimbrul într-un vas. Cu ajutorul unei linguri, întinde amestecul obţinut pe fiecare jumătate de roşie. Aşază-le apoi pe grătarul încins şi lasă-le timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul cu brânză prinde o culoare aurie.
Posteaza comentariu