Roşii cu crutoane, la cuptor

Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai o veşnicie în bucătărie? O soluţie sunt roşiile umplute cu crutoane, un preparat foarte simplu, dar delicios. Dacă vrei să simţi ceva senzaţii tari, poţi adăuga ardei iute după gust. Iată cum să le prepari:
Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai o veşnicie în bucătărie? O soluţie sunt roşiile umplute cu crutoane, un preparat foarte simplu, dar delicios. Dacă vrei să simţi ceva senzaţii tari, poţi adăuga ardei iute după gust. Iată cum să le prepari:

Ingrediente:


5 roşii mari
1 ceaşcă cu crutoane de pâine
1/2 ceaşcă brânză sau caşcaval ras
2 cârnaţi afumaţi tăiaţi în bucăţi mici
1 ardei iute
sare după gust

    

Preparare:


Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa din interior.
Amesteca o parte din pulpa de roşii obţinută cu crutoanele, câteva felii de ardei (în funcţie de cât de picat vrei) şi bucăţele de cârnaţi.
Cu o linguriţă, umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra suficientă brânză rasă astfel încât să fie complet acoperit.
Pune roşiile în cuptorul încins şi lasă 15 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod