Reţeta zilei: Orez prăjit cu ou şi ceapă verde

Dacă ai orez fiert de câteva zile şi nu ştii ce să faci cu el, află că poţi să-l amesteci cu ouă bătute, ceapă verde şi câteva mirodenii pentru un mic dejun copios.

Dacă ai orez fiert de câteva zile şi nu ştii ce să faci cu el, află că poţi să-l amesteci cu ouă bătute, ceapă verde şi câteva mirodenii pentru un mic dejun copios.

 

 

Ingrediente

 

  • 1/2 cană cu orez fiert de câteva zile
  • 2 ouă bătute
  • ulei de măsline
  • ceapă verde mărunţită
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • sare de mare
  • piper negru
  • curry.


Se pune orezul la prăjit într-o tigaie cu foarte puţin ulei de măsline.

După ce s-a prăjit, se adaugă ceapa verde şi pătrunjelul, amestecându-se câteva minute înainte de a turna ouăle peste toate ingredientele. Se condimentează şi se serveşte lângă o salată proaspătă de crudităţi.