Rețeta toamnei: Negresă cu dovleac, ciocolată neagră și nuci

Ce ai spune de un brownie delicios, plin de ciocolată și fără pic de zahăr sau gluten?
Da, este adevarat! Poti pregati o negresa cu dovleac perfecta, fara zahar rafinat sau gluten. Are aroma specifica toamnei, decadenta ciocolatei intense si o textura crocanta perfecta, datorita nucilor.

Daca deja ai pofta de un desert cald, delicios si numai bun pentru cafeaua de dimineata, prepara acest brownie minunat, pe care il poti pregati in cel mai scurt timp, cu un singur castron, o lingura si o tava!

Reteta ideala de negresa cu dovleac: Fara zahar si fara gluten


Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  •     255 g piure de dovleac
  •     150 ml sirop de artar
  •     130 g unt de migdale sau de arahide
  •     20 ml ulei de cocos
  •     O lingura esenta de vanilie
  •     50 g cacao
  •     O lingurita de praf de copt
    
Vezi continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod