Reţetă Andreea Raicu: Doradă la cuptor

Îţi place peştele sau încerci să-l incluzi cât mai mult în dietă pentru sănătatea şi silueta ta? Ei bine, dacă eşti în căutare de reţete noi, îţi propunem una încercată de Andreea Raicu. Poftă bună.

Îţi place peştele sau încerci să-l incluzi cât mai mult în dietă pentru sănătatea şi silueta ta? Ei bine, dacă eşti în căutare de reţete noi, îţi propunem una încercată de Andreea Raicu. Poftă bună.

Ingrediente:

 

 500 grame file de doradă
5 roşii cherry
50 grame de unt
100 ml vin alb
sare
piper

Preparare:

Se spală fileurile de peşte şi se usucă bine cu un prosop de bucătărie.
Se preîncălzeşte cuptorul.
Fileurile se pun într-o tavă, potrivită ca mărime, împreună cu vinul, untul tăiat cubuleţe şi roşiile cherry tăiate în patru.
Peştele se pune la cuptor 7-8 minute la 200 grade C.
Se serveşte cald, împreună cu o salată verde.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Măndiţa Rizeanu pe 29 Nov 2012, 10:44
    Peştele este un aliment bun.

    Este esenţial în alimentaţie.Întăreşte vederea,ai o piele catifelată şi o gîndire bună.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod