Plăcintele la tigaie sunt de-a dreptul delicioase. Eva.ro te învaţă să faci plăcinte cu ceapă verde, brânză de oaie şi mărar ca să îţi uimeşti invitaţii.
Ingrediente pentru aluat:
400 grame de făină albă şi integrală
250 mililitri apă caldă
puţină sare de mare
puţin ulei de măsline.
Ingrediente pentru umplutură
brânză de oaie
ceapă verde
mărar proaspăt
sare de mare
piper negru, măcinat.
Făina se amestecă cu apa şi uleiul care se adaugă treptat, după care se frământă aluatul şi se lasă 30 de minute, acoperit cu un prosop.
Între timp se mărunţeşte mărarul şi ceapa, se adaugă puţină sare şi se amestecă bine cu mâna. Apoi se adaugă brânza de oaie.
După cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucată, formează o biluţă pe care să o întinzi cu făcăleţul.
Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, după care se întinde din nou cu făcăleţul.
Tigaia se unge cu puţin ulei şi se pune pe rând câte o plăcintă.
Plăcinte la tigaie cu ceapă verde, brânză de oaie şi mărar
Plăcintele la tigaie sunt de-a dreptul delicioase. Eva.ro te învaţă să faci plăcinte cu ceapă verde, brânză de oaie şi mărar ca să îţi uimeşti invitaţii.