Ingredinete
- 4 cartofi mijlocii
- 100 mililitri de lapte
- 20 grame unt
- 1 morcov fiert şi tăiat fâşii
- 200 grame caşcaval (sau orice altă brânză preferi)
- 3 cârnăciori afumaţi (opţional)
- sare
- piper.
Mod de preparare
Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi pui la fiert cu morcovul. Între timp, tai cârnăciorii. Atunci când cartofii sunt fierţi bine, adaugă untul, laptele, puţin caşcaval dat prin răzătoare şi sare şi pisează totul până se formează o pastă consistentă. Apoi întinde acest amestec pe fundul tăvii termorezistente unsă cu unt. Deasupra pui cârnaţii şi morcovii, ca la musaca. Apoi presari caşcavalul rămas şi laşi la cuptor până caşcavalul se rumeneşte.
Poftă bună!
Posteaza comentariu