Vrei reţeta perfectă pentru peşte la cuptor cu legume? Încearcă un preparat din rondele de crap sau somon cu ceapă rumenită şi cartofi.
Ingrediente:
4 rondele peşte (crap, somn)
4 cepe
6 cartofi
ulei
vin alb
sare, piper
condimente pentru peşte
Mod de preparare:
Ceapa şi cartofii se curăţă şi se taie rondele.
Într-o tavă se pune ceapa, se stropeşte cu puţin ulei, un pahar de vin, se asezonează cu sare şi piper şi se dă la cuptor pentru aproximativ 30 minute.
Dupa aceea se adaugă şi cartofii tăiaţi, se mai adaugă puţin vin şi un pahar de apă şi se mai lasă la cuptor, la foc mediu, încă 30 de minute.
Peştele se asezonează cu condimente speciale şi se aşaza peste cartofi.
Se stropeşte cu puţin ulei (numai dacă peştele nu este prea gras), se mai adaugă vin şi apă cât să acopere totul şi se lasă la cuptor până se rumeneşte peştele.
Peşte la cuptor pe pat de cartofi
Vrei reţeta perfectă pentru peşte la cuptor cu legume? Încearcă un preparat din rondele de crap sau somon cu ceapă rumenită şi cartofi.