5. Frigărui de porc cu ceapă roşie, ciuperci şi ardei roşu
Ai nevoie de:
- 600 grame carne de porc
- ceapă roşie
- 12 roşii cherry
- 6 căţei de usturoi
- ciuperci
- ardei roşu
- ulei
- sare
- piper
- o linguriţă de boia.
Preparare: Pisează usturoiul şi adaugă puţin ulei. Amestecă, până rezultă o cremă ca de maioneză. Adaugă un pahar cu apă. Taie carnea bucăţele şi stropeşte-o cu căteva linguri de mujdei. Păstrează restul de mujdei pentru servit. Presară sare şi piper. Formează frigărui, alternativ carne, roşie, ciuperci, ardei şi ceapă. Pune-le pe grătarul încins. Sunt gata în 20-30 de minute. La mijlocul perioadei de prăjire, pudrează-le cu boia de ardei. Serveşte-le cu mujdei şi salată verde.
Posteaza comentariu