Încearcă o reţetă de paste cu sos ragu, un preparat consistent şi simplu de realizat. Este o variantă ideală pentru o masă în familie, atunci când vrei ca totul să fie gata rapid.
Ingrediente:
1 kg carne tocată,
700 grame roşii proaspete sau o conservă de 500 grame roşii în suc
5 linguri ulei de măsline
3 cepe potrivite
1 ardei grs
2 morcovi
1 căpăţână usturoi
250 ml vin roşu
sare şi piper
câteva frunze de ţelină
parmezan ras, după gust
Mod de preparare:
Se toacă legumele şi se călesc în ulei de măsline.
Se adaugă carnea şi se căleşte împreună cu legumele.
Se pune vinul şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Când a scăzut, se adaugă roşiile curăţate de coajă sau sucul cu roşiile din conservă şi se lasă să fiarbă până capătă consistenţa unui sos.
Pastele se fierb şi se scurg, apoi se amestecă cu sosul.
Se presară cu parmezan ras şi se servesc fierbinţi.
Paste cu sos ragu
Încearcă o reţetă de paste cu sos ragu, un preparat consistent şi simplu de realizat. Este o variantă ideală pentru o masă în familie, atunci când vrei ca totul să fie gata rapid.