Pastele combinate cu diverse legume şi peşte constituie o masă consistentă şi sănătoasă. Eva.ro îţi recomandă o reţetă delicioasă de paste integrale cu somon afumat, broccoli şi boabe de mazăre.
Ingrediente
1 cană cu paste integrale
1 cană cu florete de broccoli
1/2 cană cu boabe de mazăre congelată
file de somon afumat
3 linguri cu ulei de măsline
puţină zeamă de lămâie
piper negru măcinat
sare de mare
busuioc proaspăt sau oregano uscat.
Se fierb pastele al dente şi se lasă puţin la răcit.
Între timp se lasă la fiert 3-4 minute floretele de broccoli şi mazărea congelată, atât cât să rămână crocante. Se scurg de apă şi se amestecă împreună cu pastele.
Se asezonează cu uleiul, condimentele şi somonul afumat.
Paste cu somon afumat şi broccoli
Pastele combinate cu diverse legume şi peşte constituie o masă consistentă şi sănătoasă. Eva.ro îţi recomandă o reţetă delicioasă de paste integrale cu somon afumat, broccoli şi boabe de mazăre.