Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan

Pastele în combinaţie cu dovlecelul prăjit şi parmezanul constituie o alegere potrivită pentru masa de prânz sau de seară. Se prepară foarte simplu şi în maxim 20 de minute ai totul gata.
Pastele în combinaţie cu dovlecelul prăjit şi parmezanul constituie o alegere potrivită pentru masa de prânz sau de seară. Se prepară foarte simplu şi în maxim 20 de minute ai totul gata. 
 
Ingrediente

 

1 cană de paste
1 dovlecel
3-4 roşii cherry
ulei de măsline
sare
piper
parmezan răzuit
frunze proaspete de busuioc.

Mod de preparare

Se fierb pastele.
Dovlecelul se taie rondele, roşiile în jumătăţi şi se prăjesc în ulei de măsline, după care se scot pe o farfurie.
După ce se scurg pastele se amestecă cu uleiul rămas după prăjirea dovlecelului şi se condimentează cu sare şi piper.
Se adaugă şi feliile de dovlecel, peste care se presară parmezanul ras şi frunzele de busuioc.
(Foto: iStockphoto)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod