Dacă ţi-e poftă de paste delicioase dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie, încearcă o reţetă simplă, cu ciuperci. Iată cum să o prepari:
Ingrediente:
300 grame de paste,
500 grame de ciuperci,
400 grame de roşii (proaspete sau din conservă),
sare,
piper,
usturoi,
cimbru.
Mod de preparare:
Pastele se fierb la foc mic, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se călesc ciupercile cu o lingură de ulei de măsline şi 3-4 căţei de usturoi tocaţi mărunt.
Se adaugă apoi roşiile tăiate cuburi şi se lasă la foc mic 15 minute.
Când sunt fierte, pastele se scurg şi se trec prin jet de apă rece şi se pun în vasul de servire.
Deasupra punem sosul de roşii şi ciuperci, asezonat cu sare, piper şi cimbru.
© Copyright: iStockphoto
Paste cu ciuperci, roşii şi cimbru
Dacă ţi-e poftă de paste delicioase dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie, încearcă o reţetă simplă, cu ciuperci. Iată cum să o prepari:
Comentarii (2)
in general pastele dupa ce se fierb se dau printr un jet de apa rece caci altfel raman naclaioase... oricum pastele cu ciupercile le mai lasi cateva minute pe foc... asta ca fapt divers pentru orice gospodina incepatoare
Exact. Se vede ca aici scriu retete cine stie ce amatori. Pastele nu se trec prin jet de apa, doar se strecoara, altfel mananci paste reci.
Posteaza comentariu