Omletă din tofu cu ceapă, ardei şi curry

Ce să mănânci la micul dejun când ţii post? Iată cât de simplu şi de gustos poţi să-ţi prepari un mic dejun de post care să cuprindă brânza de soia amestecată cu curry, ceapă şi ardei roşu.

Ce să mănânci la micul dejun când ţii post? Iată cât de simplu şi de gustos poţi să-ţi prepari un mic dejun de post care să cuprindă brânza de soia amestecată cu curry, ceapă şi ardei roşu.

 

Ingrediente

- 1 cutie de tofu
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 linguriţă praf de curry
- 1 ceapă tocată
- 1 ardei roşu mărunţit
- verdeaţă
- 4-5 ciuperci (opţional).

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 15 minute · Nr.

porţii: 2-3

1. Se scurge tofu, se fărâmiţează şi se pune într-o tigaie cu 1 linguriţă de ulei.
2. Se presară peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare şi se lasă puţin la călit (5 minute), amestecând-o des cu o lingură de lemn.
3. Se adaugă apoi puţină ceapă şi ardei, ambele tocate mărunt şi se mai lasă la călit încă 5 minute până se îmbină aromele.
4. Opţional poţi să adaugi câteva felii de ciuperci şi verdeaţă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod