Perioada sarbatorilor de iarna are ceva magic, inexplicabil. Pana si persoanele care nu au o pasiune puternica pentru gatit simt nevoia sa coaca ceva bun, pentru a simti acea mireasma delicioasa in toata casa.
Daca nu te pricepi foarte bine la gatit sau nu iti place neaparat sa stai in bucatarie, aceste fursecuri cu gem de gutui sunt perfecte pentru tine. Se fac repede si usor, nu ai nevoie de nicio tehnica speciala si le poti savura atat caldute, cat si reci.
Fursecuri cu gem de gutui, fragede, vegane si fara gluten
Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 120 g faina de migdale
- 30 g pudra de tapioca
- 40 g zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 65 g unt de nuci (caju,migdale sau tahini)
- 4 linguri de apa rece
- 4 lingurite de sirop de agave
- esenta de vanilie
- gem de gutui
Mod de preparare:
Incepe prin a amesteca bine toate ingredientele uscate intr-un bol: faina, tapioca, praful de copt, zaharul. Adauga treptat ingredientele umede: untul de nuci, siropul de agave, apa rece, esenta de vanilie.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro