Fursecuri fragede pentru toată familia

Te pregăteşti de musafiri şi nu ştii cu ce să-i serveşti. Este ziua soţului tău şi trebuie să ducă dulciuri la birou, iar tu eşti în pană de idei.
Te pregăteşti de musafiri şi nu ştii cu ce să-i serveşti. Este ziua soţului tău şi trebuie să ducă dulciuri la birou, iar tu eşti în pană de idei.

Sau pur şi simplu ai chef să ronţăi ceva pe care să-l prepari rapid şi să fie extrem de delicios.

Cea mai bună soluţie sunt fursecurile fragede... Puţine ingrediente cu efecte maxime.





Ingrediente:

4 ouă
450 grame făină
250 mililitri de ulei
250 grame zahăr
1 fiolă esenţă vanilie
1 plic glazură de ciocolată neagră

Mod de prepare

Ouălele se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă uleiul.
Făina se toarna în ploaie şi se incorporează cu ajutorul unei linguri de lemn. La final se adaugă esenţa şi se omogenizează.
Această pastă se pune într-un posh şi se formează fursecuri de diverse forme care se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava şi se lasă la răcit pe un grătar.
Se topeşte plicul de glazură în apa fierbinte, se taie plicul la un colţ şi se ornează fusecurile cu glazură.
Se pot păstra 2-3 zile în cutii bine închise.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod